RedBull_20110405_0129_HR017.jpg

Red Bull

Project: Vector Mais
Area: 650 m2
Place: Lisbon

Despite the strong and colorful identity of Red Bull, the company's office in Parque das Nações took on a more discreet and timeless image. With Vector Mais interior design project, Red Bull's headquarters in Portugal stands out for its functionality, sober tones and excellent use of space. Vector Mais also developed all the construction work, engineering, carpentry and furniture supply.

RedBull_20110405_0055_HR008.jpg
StaffVectorMais_20160419_0232_PB.png

“Despite the sobriety of the space, we managed to convey the image of Red Bull through more modern elements such as the entry desk and the light ripping through the reception ceiling. In addition, we have opted for an efficient space management associated with the choice of furniture and quality solutions.” Catarina Pedro, Vector Mais.

some of the pieces used in the project: